Lad os tjekke din el-installation !

Sikkerhedsstyrelsen har anslået, at el-installationer er årsag til omkring 790 brande om året. Derfor er det en god ide at lade os tjekke dine el-installationer. Vi deltager i øjeblikket i Lauritz Knudsens el-sikkerhedskampagne.

I forbindelse med denne kampagne kan vi tilbyde en gennemgang af din el-installation. Vi undersøger bl.a. din el-tavle, dine stikkontakter og andre udtag og vi vurderer om din el-installation er lovlig og sikker.

Gennemgangen omfatter:

Samtale med kunden om tidligere fejl, f.eks. om der regelmæssigt springer sikringer eller om der f.eks. er daglige problemer med installationen.

Gennemgang af el-tavlen, f.eks. om der er grupper nok, om sikringerne er varme eller om der er lovpligtigt HFI eller HPFI relæ. (Se informationsflyer fra Sikkerhedsstyrelsen).

Gennemgang af den synlige installation, f.eks. stikkontakternes tilstand. Stikprøvekontrol af installationen, f.eks. demontering af et lampeudtag, en afbryder og en stikkontakt.

Kontrol af problemområder, f.eks. nedsænkede lofter eller vægge beklædt med træ. Gennemgang af den synlige el-installation på loft.

Test af jordforbindelsen. Gennemgang af udvendige el-installationer, f.eks. kablernes tilstand og udvendig belysning. Stikprøvekontrol af udvendige el-samlinger.

Pris inkl. moms: kr. 995,00

Prisen for gennemgangen omfatter den synlige og umiddelbart tilgængelige del af installationen. Prisen er gældende for en bolig op til 200 m².